Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@07:30:34 GMT

سهمیه بنزین مرداد ماه واریز شد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۵۴۴۵۱

سهمیه بنزین مرداد در کارت سوخت تمام وسایل نقلیه شارژ شد. ناطقان: پنجمین مرحله واریز سهمیه بنزین وسایل نقلیه ناوگان عمومی و شخصی در سال ۱۴۰۱ به کارت سوخت رانندگان انجام شد.

بامداد جمعه ۲۴ آبان سال ۱۳۹۸، بنزین سهمیه‌بندی شد و قیمت این فرآورده نفتی به صورت سهمیه‌ای (۶۰ لیتر ماهانه برای خودروهای شخصی) در هر لیتر ۱۵۰۰ تومان و به صورت آزاد ۳۰۰۰ تومان تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ردیف کاربری میزان سهمیه بنزین
۱ سواری شخصی بنزینی ۶۰ لیتر
۲ سواری شخصی دوگانه سوز ۳۰ لیتر
۳ تاکسی بنزینی ۴۰۰ لیتر
۴ تاکسی دوگانه سوز ۲۰۰ لیتر
۵ موتورسیکلت ۲۵ لیتر
۶ وانت کم مصرف بنزینی بر اساس پیمایش
۷ وانت کم مصرف دوگانه سوز بر اساس پیمایش
۸ وانت پرمصرف بنزینی بر اساس پیمایش
۹ وانت پرمصرف دوگانه سوز بر اساس پیمایش
۱۰آمبولانس۵۰۰ لیتر

منبع: مشرق برچسب ها: سهمیه ، بنزین ، مردادماه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سهمیه بنزین مردادماه بر اساس پیمایش سهمیه بنزین دوگانه سوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۴۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیمایش در مرز ۶G

اسلوب حاکم بر توسعه نسل‌های سلولی شبکه‌های ارتباطی سیار، روایتگر تجاری شدن هر نسل سلولی جدید پس از گذشت ۱۰ سال است و گذشتن از طول این بازه زمانی، ضمن خلق تجربیات جدید برای سرویس‌دهندگان ارتباطی، عموما بر سرعت دسترسی و کیفیت سرویس در سمت مصرف‌کنندگان نیز تأثیر مستقیم دارد.

به گزارش ایسنا، نسل‌های نوظهور ضمن به همراه داشتن چالش‌های اجتماعی و کسب‌وکاری در بدو سرویس‌دهی، پیشرفت‌ها و بهبودهایی را در سبک زندگی به ارمغان می‌آورند که در نهایت تبدیل به امضای آنها می‌شود.  

نسل دو (۲G) معرفی شد تا خدمات صوتی و پیام کوتاه را عرضه کند، ظهور نسل سه (۳G) با اتصال اینترنت موبایل گره خورده است، نسل چهار (۴G) در ادامه نسل قبلی به مقوله موبایل پهن‌باند پرداخت و نسل پنج (۵G) که همچنان چشم به بازار تجاری دوخته، بافت داده منسجمی را در بر می‌گیرد که درصدد پاسخگویی به نیازهای بالای شبکه تلفن همراه است.

مشخصات رادیویی اولیه که مربوط به ۵G می‌شود در اواخر سال ۲۰۱۷ تحت نسخه ۱۵ سازمان استانداردگذار ۳GPP منتشر شد و در سال ۲۰۱۸ نیز تلاش‌های بسیاری برای تکمیل این نسخه انجام گرفت. با وجود اینکه نسخه مذکور در ابتدا به یکپارچه‌سازی سیستم‌های رادیویی ۵G غیرمستقل پرداخت اما دامنه انتشار آن گسترش یافت تا ۵G مستقل براساس یک سیستم رادیویی جدید را هم پوشش دهد.

در این باره، مجید هدایتی- کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات- در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: عموما تأخیری معمولی (کمتر از یک سال) در مسیر تکمیل استانداردهای اولیه یک نسل ارتباطی، منتج به اجرا و راه‌اندازی شبکه‌ها می‌شود و این موضوع را در روند پیدایش ۵G نیز شاهد بودیم. اما نمودار ABI Research نشانگر دستیابی زودهنگام نسل پنجم به یک میلیارد مشترک در مقایسه با ۴G است که در بازه زمانی شش ساله به حد اشباع رسید.

وی افزود: همچنین اپراتور SK Telecom یک ماه پس از انتشار نسخه ۱۵ اقدام به راه‌اندازی نخستین شبکه نسل پنجمی کرد در حالیکه تکمیل این نسخه ۱۴ ماه بعد از راه‌اندازی شبکه انجام شد؛ رویه‌ای که در دیگر نسل‌ها وجود نداشت و روند توسعه تکنولوژی به این سرعت نبود.

هدایتی با بیان اینکه سرعت توسعه ۵G به دلیل هزینه‌های سرمایه‌گذاری، مشخص نبودن نرخ بازگشت سرمایه و عدم تقاضا از سمت بازار در حال حاضر کند شده اما نرخ جذب ابتدایی آن بالا و سرعت رشدش چشم‌گیر بود، تشریح کرد: فناوری نسل پنجم که در عمل ادامه‌دهنده نسل قبل و به دنبال توسعه کاربردهای بیشتر است، بیشتر دغدغه پاسخگویی به نیازها و الزامات سازمانی نظیر شبکه ۵G خصوصی، محاسبات لبه با دسترسی چندگانه (MEC) و اتصال قابل اعتماد با تأخیر بسیار کم را دارد، همچنان نتوانسته در این بخش نیز موفقیتی به دست آورد.

این کارشناس گفت: در این حین، بحث جایگزینی و توسعه ۵.۵G مطرح است تا شاید راهی بر جبران کاستی‌ها و بهبود ۵G در راستای کاربردهای سازمانی باشد. به عبارت دیگر با رویه موجود، ۵G سرآمد در حوزه مصرف‌کنندگان معمولی خواهد ماند و ۵.۵G طراحی می‌شود تا ویژگی‌های خاص موردنظر سازمان‌ها را پیاده‌سازی و مسیر موفقیت آنها را ترسیم کند.

وی در پایان بیان کرد: این ویژگی‌ها شامل بازتاب تمامی مقوله‌های IOT، AR/VR، AI و RedCap در سراسر شبکه ارتباطی نسل پنجم پیشرفته است و ویژگی‌های بیشتر دیگری را نیز شامل می‌شود.

به اعتقاد او در تعریفی دیگر این رفتار به مصداق گذر از یک نسل ارتباطی و پرداختن به آن، به عنوان زیربنای نسلی دیگر است؛ شاید قرار است سرمایه‌گذاری در نسل‌های پایه و پیشرفته ۵G مصداق مستحکم‌سازی برای فناوری ۶G باشد تا در آن نسل شاهد موج نوآوری‌ها باشیم.بنابراین با چنین برداشتی از روند پیشرفت تکنولوژی، دور از واقعیت نیست که اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) نیز نگاشت IMT-۲۰۳۰ را با هدف همسوسازی ۶G با زیرساخت موجود و در واقع این مسیر را مرتبط‌ترین چشم‌انداز آینده دانسته است؛ هرچند که الگوی توسعه ABI، تجاری‌سازی این نسل را به ۲۰۳۰ موکول کرده است.

با این حال اگر درباره وضعیت موجود صحبت کنیم، اولویت ۵.۵G کسب درآمد از شبکه‌های ۵G موجود با ایجاد فرصت‌های بیشتر در فضای سازمان‌ها برای اپراتورهای تلفن همراه فراتر از دامنه مصرف‌کنندگان معمولی است تا به این طریق توجیهی بر سرمایه‌گذاری‌های آنها باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیمایش در مرز ۶G
  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق و توقیف ۴۰۰۰ خودروی شوتی در یک سال
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین!
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت